Izbornik
Naslovnica Gradovi Pula
Pula

Kino Valli nastavlja s programom u četvrtak

Foto: Grad Pula
Tjedan započinje kostimiranom dramom Emma te filmom Zviždači

Uz preporučene mjere za održavanje programa Kino Valli započinje s radom u četvrtak, 21. svibnja. Radnim danom prikazivat će se po dvije projekcije s pauzom od sat vremena između filmova, dok će se vikendom prikazivati i matineja za djecu, priopćili su iz Grada Pule.

MICRO MACRO Pulski i istarski umjetnici virtualno izlažu u Padovi

Tjedan započinje filmom Emma, kostimiranom dramom prema istoimenom romanu Jane Austen, o bogatoj mladoj ženi koja vjeruje da se neće nikada udati, ali koja posreduje u romantičnoj vezi te filmom Zviždači, o policajcu koji igra dvostruku ulogu i koji se s prekrasnom Gildom upušta u vrtlog korupcije i izdaje.

Za najmlađe će se prikazivati film  Naprijed, priča nastala u suradnji Disneya i Pixara, o dvojici tinejdžera vilenjaka koji se upuštaju u uzbudljivu misiju otkrivanja postoji li u svijetu još uvijek bar malo čarolije. Film je sinkroniziran i prikazat će se 23., 24., 30. i 31. svibnja u 11 i 18 sati.

Od 28. svibnja do 3. lipnja prikazivat će se Ona koju zamišljaš o 48-godišnjoj profesorici koja se na društvenoj mreži predstavlja kao mlada pripravnica i pod pseudonimom započinje komunikaciju s mladićem Alexom i Sitne ribe, film nagrađen Srebrnim Medvjedom u Berlinu o bandi napuljskih dječaka koje je Camorra uključila u ulični rat.

Posjetitelji se trebaju pridržavati općih higijenskih mjera i fizičke distance, a na samom ulazu, u toaletima i na blagajni dostupni su dozatori s dezinfekcijskim sredstvom. Broj sjedala formiran je na temelju preporučenih mjera distanciranja te će na raspolaganju biti svaki drugi red s po jedno ili dva mjesta uz razmak od tri sjedala.

Gradonačelnik Pule Boris Miletić Intervju Boris Miletić, gradonačelnik Pule: Pula je u 14 godina uspješno prošla tranziciju iz vojnog u jedan od najboljih gradova za život i rad u nas

Preporučena je kuponja ulaznica putem mrežne stranice, dok će blagajna s radom započinjati svakodnevno sat vremena prije početka prve projekcije. Sve će se dodirne površine dezinficirati između projekcija. Upućuju se posjetitelji da se ne zadržavaju nakon završetka projekcije te da na izlasku iz dvorane koriste oba izlaza.

Posjetitelji koji su kupili ulaznice za program MetOpere i Boljšoj Balleta na blagajni mogu izvršiti povrat za neodržane programe.