Izbornik
Naslovnica Gradovi Čazma
Pripreme za Dan grada Čazme

Koncerti Severine i Zabranjenog pušenja, nagrade učenicima

Foto: Čazma
– Ovom nagradom želimo u današnja sve izazovnija vremena mladima ukazati da se trud i znanje i dalje prepoznaju te da je pohvalno i poželjno učiti i biti dobar učenik – rekla je Nevena Petrović, predsjednica Savjeta mladih i gradska vijećnica

Pripreme za Dan grada Čazme – 22. srpnja – u punom su jeku, a ljetni program  u gradu ispunjen je događanjima za sve uzraste. No udarni vikend s tri velika koncerta tek će uslijediti, i to najprije nastupom Severine, baš na sam Dan grada. Ljubavnici će Čazmance i njihove goste uveseliti 23. srpnja, a dan nakon njih koncert je Zabranjenog pušenja. Zvučna estradna imena zacijelo će privući brojnu publiku, baš kao što je to lani učinio Halid Bešlić.

Na Dan grada bit će održana i svečana sjednica na kojoj će zaslužni pojedinci dobiti priznanja. U sklopu Dana grada Savjet mladih Grada Čazme nagrađivat će učenike osnovne škole koji su u osmogodišnjem školovanju imali prosjek 5.0.

– Ovom nagradom želimo u današnja sve izazovnija vremena, kad su vrijednosti ponekad dvojbene, mladima ukazati da se trud i znanje i dalje prepoznaju te da je pohvalno i poželjno učiti i biti dobar učenik – rekla je Nevena Petrović, predsjednica savjeta i gradska vijećnica.

Savjet mladih odluku o nagrađivanju učenika donio je na nedavno održanoj sjednici kojoj je nazočio i predsjednik Gradskog vijeća Grada Čazme Branko Novković.