Izbornik
Naslovnica Gradovi Sveta Nedelja
Novi saziv

Konstituiran Savjet mladih Grada Svete Nedelje

Foto: Sveta Nedelja

Prije oko dva tjedna, 14. ožujka s početkom u 18 sati, održana je konstituirajuća sjednica Gradskog savjeta mladih. Sjednicu je sazvao predsjednik Gradskog vijeća Matej Vrdoljak, a nazočili su svi članovi Savjeta. Nakon jednoglasno prihvaćenog Dnevnog reda pristupilo se izboru predsjednika i zamjenika predsjednika Savjeta. Pristigao je jedan prijedlog te je jednoglasno prihvaćena Sara Šikac za predsjednicu Savjeta mladih, dok je Stjepan Gabrica zamjenik predsjednice.

– Čestitam izabranima u ime Grada i Gradskog vijeća, kao i u svoje osobno ime. Kao što znate, vaša uloga može biti velika, ovisi samo o vašem angažmanu. Nadam se da ćete na svojim sjednicama raspravljati o pitanjima koja su bitna za razvoj Svete Nedelje na području mladih. Siguran sam kako će biti puno kvalitetnih i konstruktivnih prijedloga koje ćemo razmatrati, a moja vrata su vam uvijek otvorena za bilo kakvu pomoć jer nam je zajednički interes poboljšanje uvjeta za mlade na našem području – naglasio je predsjednik Gradskog vijeća Matej Vrdoljak. Ostali članovi Gradskog savjeta mladih Grada Svete Nedelje su Jakov Babić (nazočila zamjena Snježna Kufek), Nikica Mikulić, Marko Leskovar, Stjepan Rede i Dario Vrčković. U okviru svog djelokruga Savjet mladih raspravlja o pitanjima od interesa za mlade te inicira donošenje njima važnih odluka.

Državna matura upisi na fakultet Besplatne ePripreme za polaganje državne mature SVETA NEDELJA DVD Rakitje dobit će novo navalno vatrogasno vozilo Poticanje demografske revitalizacije Grad mladima prodao gradilišta s popustom i do 65%