Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
Dislokacija

Koprivnički vatrogasci na Brijunima

vatrogasci
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Vatrogasci su u NP Brijuni upućeni prema zapovijedi glavnog vatrogasnog zapovjednika RH Slavka Tucakovića

Prošli tjedan počela je treća smjena redovne dislokacije koprivničkih dobrovoljnih i profesionalnih vatrogasaca u Nacionalni park Brijuni. Na Velikom Brijunu sljedeća dva tjedna dežurat će četvero vatrogasaca iz JVP-a Koprivnica, dok su na Mali Brijun upućena dva dobrovoljna vatrogasca iz DVD-a Štaglinec i Podravka.

Na otoku su i dva vatrogasca iz DVD-a Jagnjedovec i Rasinja. Za potrebe osiguranja otoka Veliki Brijun upućena je s prvom smjenom vatrogasna autocisterna sa spremnikom od 6000 litara vode i krovnim monitorom, a na Mali Brijun interventno vatrogasno vozilo. Vatrogasci su u NP Brijuni upućeni prema zapovijedi glavnog vatrogasnog zapovjednika RH Slavka Tucakovića.

sunčana elektrana SUNČANA ELEKTRANA U KOPRIVNICI Ušteda na struji u tri mjeseca veća od 50 posto kamen spoticanja Stradao u Jasenovcu Kamen spoticanja za Davida Löwyja NA BUDUĆEM gradilištu gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić i direktor Poslovne jedinice Hrvatskih cesta Varaždin Davor Bobičanec obratili su se medijima Počinje gradnja novog rotora na frekventnom križanju u Koprivnici Ovaj rotor izuzetno je važan s pogleda prometa i sigurnosti te da se riješi ulaz u grad