Izbornik
Naslovnica Gradovi Udruga gradova
Udruga gradova

Kreće novi ciklus Obuke savjeta mladih, sudjelovanje besplatno

Pisanje, predavanje
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Ciklus započinje 14. listopada obukom u Dubrovniku za sudionike s područja Dubrovačko-neretvanske županije, a obuka će se održati u prostorijama te županije s početkom u 10 sati

Udruga gradova pokreće novi ciklus Obuke savjeta mladih koja je namijenjena članovima županijskih, gradskih i općinskih savjeta mladih, predstavnicima izvršnih i predstavničkih vlasti, stručnih službi, organizacija mladih i za mlade, kao i zainteresiranim pojedincima.

Ciklus započinje 14. listopada obukom u Dubrovniku za sudionike s područja Dubrovačko-neretvanske županije, a obuka će se održati u prostorijama te županije s početkom u 10 sati, priopćili su iz Udruge gradova.

Osim Dubrovnika, dogovoreno je održavanja obuka i u sljedećih gradovima: 20. listopada u Kninu (Tuđmanova 2, zgrada Gradske uprave, gradska vijećnica, I. kat), početak u 11 sati, 28. listopada u Ogulinu (Velika dvorana Gradske knjižnice i čitaonice Ogulin, Bernardina Frankopana 7), početak u 10 sati, 4. studenog u Slatini (točno mjesto održavanja navest ćemo nakon konačnog dogovora), početak u 10 sati.

Obuke su jednodnevne, a provode ih po dva educirana trenera koja posjeduju praktična znanja s područja lokalne samouprave i djelovanja savjeta mladih.

Sudjelovanje na obuci je za polaznike besplatno i ne naplaćuje se kotizacija.