Izbornik
Naslovnica Gradovi Hvar
Hvar

Malo i veliko igralište za male i velike nogometaše

Nogometno igralište u gradu Hvaru
1/4
Foto: Grad Hvar
Dio naručene travice i amortizirajuće podloge za veliko igralište postavljen je u dvorištu Dječjeg vrtića "Vanđela Božitković", na mjestu starog pješčanika koji nije korišten iz sigurnosnih razloga

Nakon završetka postavljanja nove travice na nogometnom igralištu u Križnoj Luci, projekta u koji je Grad Hvar uložio nešto više od milijun kuna, i naši najmlađi dobili su mogućnost igranja nogometa na travnatom terenu u svome vrtiću.

Naime, dio naručene travice i amortizirajuće podloge za veliko igralište postavljen je u dvorištu Dječjeg vrtića "Vanđela Božitković", na mjestu starog pješčanika koji nije korišten iz sigurnosnih razloga, a slijedi još postavljanje zaštitne mreže i gumene obloge na rubnjaku. Radove na postavljanju nove travice na igralištu u Križnoj Luci izvodila je tvrtka EDEL SPORT iz Zagreba, a podlogu terena u vrtiću izvela je tvrtka Borova d.o.o. iz Hvara.

I dok nogometaši svih uzrasnih kategorija iz NK Hvar i Škole nogometa NK Hvara te seniori NK Levanda već odrađuju svoje treninge na novom terenu u Križnoj Luci, od sljedećeg tjedna i mali teren u vrtiću "počinje s radom", na radost vrtićke djece i njihovih odgajateljica.

Predstavljanje županijskih potpora na Hvaru i Visu Čelnici obilaze županiju i građanima prezentiraju pogodnosti koje nude Na Hvaru i Visu najviše pitali za poticaje ribarstvu i OPG-ovima Lođa, sat-kula i gustirna na Pjaci Vrijedni hvarski spomenici u novom ruhu