Izbornik
Naslovnica Gradovi Velika Gorica
Održana godišnja skupština

Maraton klub V. Gorica i u 2019. nastavlja s projektima i uspjesima

Velika Gorica
1/2
Foto: Maraton klub Velika Gorica
Jednoglasno je izglasan plan rada, ali i financijski plan za 2019. godinu na godišnjoj skupštini maraton kluba

Prošloga je tjedna u prostorijama Gradske sportske dvorane u Velikoj Gorici održana godišnja skupština Maraton kluba Velika Gorica. Sjednicu su predvodili predsjednik Kluba Darko Batković, dopredsjednik Kluba Franjo Gavranović i tajnik Kluba Bruno Škrinjarić. Rezimirala se netom završena 2018. godina, a po svemu sudeći, iza Maraton kluba stoji još jedno poprilično uspješno ljeto.

Gradska knjižnica pogodnosti od nove godine Besplatan internet u knjižnici za sve korisnike

Klubu i “Nada godine”

Izvršni odbor Kluba prezentirao je rezultate iz 2018. godine kao i plan rada Kluba za tekuću godinu. Od važnijih atletskih rezultata u 2018. posebno je istaknuto prvo mjesto Tene Petračić na pojedinačnom prvenstvu Hrvatske u krosu čime je postala i državna prvakinja, prvo mjesto Hane Tašaković na krosu Sportskih novosti u kategoriji četvrtih razreda, kao i pobjednička postolja za Tenu Petračić na utrci od šesto metara i Ninu Vuković na utrci od tisuću i petsto metara na finalu Hrvatske atletske lige sjever. Tena Petračić ujedno je odnijela i vrijedno priznanje za “Nadu godine” na dodjeli nagrada za najbolje velikogoričke sportaše u 2018. godini, a koju organizira Zajednica športskih udruga Grada Velike Gorice.

Iako je nova godina tek započela, u Maraton klubu Velika Gorica već imaju velike planove za mjesece koji su pred njima.

Foto: Maraton klub Velika Gorica

Tomislav galeković brko Mraclinski pjesnik napunio dvoranu Galženice

Tako će svakako nastaviti sa svojim redovitim projektima među kojima se trebaju izdvojiti: Atletska škola, program Život u pokretu, Turopoljska trka, kao i popularne utrke poput Dječjega jesenskog krosa, Turopoljske lige trčanja, Turopoljske fašničke trke te Sretne trke.

Takav plan rada, ali i financijski plan za tekuću godinu jednoglasno su usvojeni. U Klubu su izrazili zahvalu Zajednici športskih udruga grada Velika Gorica, Gradu Velika Gorica, Zagrebačkoj županiji, Zajednici sportskih udruga i saveza zagrebačke županije, Turističkoj zajednici grada Velika Gorica, Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Turopolje, Gradskom društvu Crvenog križa Grada Velika Gorica te brojnim drugim suradnicima i pokroviteljima na dosadašnjoj suradnji. Osim toga istaknuli su da se nadaju nastavku jednako dobre i uspješne suradnje i u budućnosti.

Dan Grada Velike Gorice Svečano obilježen Dan grada, a gradonačelnik poručio: 'Ponudit ćemo Goričanima nov program i razvoj grada u idućem desetljeću'

Dobili i novu zastavu

Ipak, izrazili su želju za većom koordinacijom i ažurnošću svih lokalnih nositelja politika i suradnika, posebice kada je riječ o organizaciji Turopoljske trke, kao i popularnoga Dječjeg jesenskog krosa.

– Zahvaljujemo i sponzoru koji želi ostati anoniman, a koji nam je pomogao oko izrade, ali i financiranja klupske navijačke zastave – zaključili su na Godišnjoj skupštini Maraton kluba Velika Gorica.

Velika Gorica podaci fine Prosječna neto plaća u V. Gorici 7059 kuna Reciklažno dvorište Novo reciklažno dvorište u Velikoj Gorici Donirajte stare stvari, oni će ih popraviti i dati potrebnima