Izbornik
Naslovnica Gradovi Sveti Ivan Zelina
zaslužene nagrade

Među najuspješnijima osnovci iz Samobora

1/5
Foto: Zagrebačka županija
Dodijeljene nagrade najboljim učenicima-sportašima u školskoj godini 2018./2019.

U Svetom Ivanu Zelini prošli su tjedan dodijeljene nagrade najboljim učenicima-sportašima u školskoj 2018./2019. godini. Od osnovnoškolaca, u kategoriji petih i šestih razreda najuspješniji su rukometašica Dora Nizek, učenica Osnovne škole Dragutina Domjanića iz Zeline, i Dorian Gorički, učenik OŠ Bogumila Tonija iz Samobora.

Još jedan oblik pomoći učenicima i roditeljima Svi orahovački srednjoškolci dobit će tenisice

Dorian se natjecao u džudu, odbojci, rukometu i atletici. Iz iste su osnovne škole i najbolji sedmaši i osmaši, i to Dora Jurković, koja se natjecala u atletici, odbojci i gimnastici te Leonard Kirin, koji je sudjelovao na natjecanjima iz atletike, odbojke, plivanja, krosa, a bio je i član školske futsal ekipe.

Što se tiče srednjoškolaca, najboljima su proglašeni rukometašica Ema Hasan, učenica Srednje škole Ivana Šveara iz Ivanić-Grada, i Matija Kuhar, učenik Srednje strukovne škole Samobor. Kao član školske ekipe Matija je sudjelovao na natjecanjima u krosu, atletici i rukometu.

Najbolji sportaši u konkurenciji učenika s intelektualnim teškoćama proglašeni su Alan Velić i Tomislav Jelinčić iz Centra za odgoj i obrazovanje Lug, Luka Roviščanec iz Srednje škole Ivana Šveara u Ivanić-Gradu te Viktorija Makarun iz Osnovne škole Samobor.

ERASMUS+ Sisački učenici idu na praksu i Italiju i Španjolsku