Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
Izabrani najbolji sportaši Grada Koprivnice

Najbolji Ivana Babić, Ivo Matić, Podravka Vegeta i ŠRD Šoderica

Podravka
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
Svečanost proglašenja najboljih sportaša održana je u organizaciji Zajednice športskih udruga Grada Koprivnice na čelu s Jasminom Stričević

Najuspješnija sportašica Grada Koprivnice u 2018. godini je Ivana Babić iz Streljačkog športskog kluba Podravka, a sportaš Ivo Matić iz Auto i karting kluba Podravina.

Najuspješnija ženska ekipa je Podravka Vegeta, a muška seniorska ekipa Športsko-ribolovnog kluba Šoderica. Za iznimna postignuća u sportu nagrađeni su Anja Slavinić, Leon Zelenko, Luka Jambreuš, Borna Lončarić i Jan Tisaj.

Koprivnica Novi ugovor vrijedan šest milijuna kuna Nakon Osnovne škole Braće Radić kreće i obnova škole A. N. Gostovinski

Svečanost proglašenja najboljih sportaša održana je u organizaciji Zajednice športskih udruga Grada Koprivnice na čelu s Jasminom Stričević.

Čestitke nagrađenima i nominiranima uputili su i gradonačelnik Mišel Jakšić te Ivan Pal, predsjednik Gradskog vijeća. Podijeljene su nagrade u više kategorija.

Najuspješniji sportski par je tandem seniora Športskog kuglačkog kluba Podravka. Najbolja sportašica s invaliditetom je Iva Šola iz Športske udruge slijepih Podravina, a sportaš s invaliditetom Ivica Ferenčić iz iste te udruge.

Nagrađeni su i kuglačka ekipa Športske udruge slijepih, Katarina Kerečin iz Ronilačkog kluba Šoderica, Valent Delimar iz Hrvačkog kluba Podravka, Štafeta mlađih juniorki 4×50 m Ronilačkog kluba Šoderica, kadetska ekipa RK Podravka i kadetska ekipa Streljačkog kluba Podravka, Boris Kapusta, Ivan Pal, Marina Tomac Rojčević i Ratimir Ljubić.

Ovim se kombijem prevozi 14 učenika sufinancirao i grad Podravsko sunce dobilo novi kombi za prevoz učenika Piškornica Studija o stanju vode i tla na Piškornici Otkriven oblak zagađenja koji ne ugrožava vodocrpilište Ivanščak