Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
sufinancirao i grad

Podravsko sunce dobilo novi kombi za prevoz učenika

Ovim se kombijem prevozi 14 učenika
1/7
Foto: Grad Koprivnica
Ukupno 28 do 30 naših polaznika je obuhvaćeno našim prijevozom s naša dva kombija. Dnevno kombi prijeđe 150 kilometara, dakle vrlo široko područje. U pratnji s djecom ide i njegovateljica, istaknula je ravnateljica Radmila Popović

Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce dobio je novio kombi vozilo za prijevoz učenika. Radi se o vozilu koje je kupljeno i opremljeno donacijom Podravske banke i uz sufinanciranje Grada Koprivnice, a čija je ukupna vrijednost 198.514,21 kunu s PDV-om.

električni bickli Radionice o mobilnosti Nastavak priprema za nadolazeće doba električnih automobila

Uz gradonačelnika Mišela Jakšića, zamjenicu gradonačelnika Melitu Samoborec i ravnateljicu COOR-a Podravsko sunce Radmilu Popović primopredaji su prisustvovali i član uprave Podravske banke Daniel Unger i izvršna direktorica razvoja poslovanja Podravske banke Sanda Fuček Šanjić.

– Drago mi je da je kombi stigao, da ga stavljamo u pogon. Hvala još jednom i ravnateljici na inicijativi, naravno i Podravskoj banci koja nam je uvijek veliki i zahvalan partner u ovakvim ljudskim i društvenima pričama koje su potrebne našem gradu. Moram reći da se ponosim ovom suradnjom i da se ponosim sa svime onime što radimo i što se spremamo napraviti za naše Podravsko sunce. – rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

– Ovim kombijem mi sada već prevozimo 14 naših učenika. Ukupno 28 do 30 naših polaznika je obuhvaćeno našim prijevozom s naša dva kombija. Dnevno kombi prijeđe 150 kilometara, dakle vrlo široko područje. Ovim novim kombi vozilom osigurali smo djeci kvalitetan i siguran prijevoz, a  u pratnji s njima ide i njegovateljica – istaknula je ravnateljica Radmila Popović.

Ulaganja u obrazovanje Škole dobile nove garderobne ormariće, televizore, internet... Koprivnica Zakup po subvencioniranim cijenama Gradi se novi poduzetnički inkubator vrijedan 14 milijuna kuna