Izbornik
Naslovnica Gradovi Velika Gorica
Priznanje KUD-u Čiče

Najbolji u kategoriji ruralnog turizma Hrvatske

1/2
Foto: Grad Velika Gorica
U Čiču članovi društva već dugi niz godina rade na etnoselu koje je omiljena destinacija sve većem broju, što domaćih što stranih turista

Članovi Kulturno-umjetničkoga društva Čiče primili su posebno priznanje za inovativnost u ruralnom turizmu na dodjeli priznanja Suncokret ruralnog turizma Hrvatske.

Tomislav galeković brko Mraclinski pjesnik napunio dvoranu Galženice

– Ovo je nagrada članovima folklorno-plesačkih i tamburaških sekcija, članovima UO društva, voditeljima.

Sve to ne bi mogli bez potpore grada Velike Gorice na čelu s gradonačelnikom Draženom Barišićem, Zagrebačke županije, Turističkom zajednicom Zagrebačke županije, Turističkom zajednicom Grada Velike Gorice i naravno Mjesnoga odbora Novo Čiče. Zahvala i svim udrugama iz Novog Čiča koje uvijek stoje uz nas, kao i sponzorima i prijateljima – napisao je na Facebooku predsjednik Kulturno-umjetničkoga društva Čiče Stipo Duvnjak.

Naime, u Čiču članovi društva već dugi niz godina rade na etnoselu koje je omiljena destinacija sve većem broju, što domaćih što stranih turista.

Pleso tijekom prosinca Uskoro se prolaz na Plesu otvara za automobile

Osim toga, brojne su manifestacije koje kulturno-umjetničko društvo Čiče priprema i održava u okruženju sela, a koje, pokazalo se, doprinose što boljem pozicioniranju etnosela.

Osim toga, KUD Čiče izdao je i svoju kolekciju narodne odjeće. Proces su dokumentirali i snimili film “Od lana do tkanja”. Sve to samo pokazuje da je priznanje “Suncokret ruralnoga turizma” i više nego zasluženo i otišlo je u prave ruke.

Aktualac Aktualni sat uoči 10. sjednice Gradskoga vijeća Velike Gorice Obasuli ga pitanjima: od klizališta do stanja Skloništa za životinje