Izbornik
Naslovnica Gradovi
Otresnice za poljoprivrednike

Nove pristupnice poljoprivrednim površinama

Nove ceste povećap će sigurnost u prometu
1/3
Foto: Grad Vinkovci

Vinkovački poljoprivrednici uskoro će na raspolaganju imati četiri nove otresnice i uređene pristupnice svojim poljoprivrednim površinama. Dio je to plana kojim se poljoprivrednicima nastoji olakšati pristup parcelama, stanovnicima rubnih dijelova grada osigurati uređenije ulice te u konačnici povećati sigurnost u prometu.

– Kako je riječ o prometnici koja vodi do velikog broja poljoprivrednih parcela na kojima svakodnevno radi teška poljoprivredna mehanizacija, a koja ujedno ima i izravan izlaz na vinkovačku obilaznicu, ovom investicijom znatno povećavamo sigurnost prometa jer će ova pristupna cesta imati i ulogu otresnice na kojoj će traktori i ostala mehanizacija moći odbaciti blato koje na kraju neće završiti na obilaznici – rekao je pročelnik Upravnog odjela gospodarstva Grada Vinkovaca Hrvoje Niče.

U PRORAČUNU Grada za stipendije je osigurano 314 tisuća eura Uručeni ugovori za stipendije grada Stipendije će dobivati 350 učenika i studenata SVAKI od dobivenih certifikata garancija je visoke kvalitete zdravstvene skrbi, rekao je Krešimir Antonio Paliska, izvršni direktor svjetske akreditacijske organizacije u zdravstvu U području zdravstva primjer cijeloj Hrvatskoj "Akreditacija je povijesni uspjeh i kruna stogodišnjeg rada" Prijavio nam se već prošlogodišnji pobjednik Pehar, slovenski vozač, zatim Vojvodić, Lončarić, otac i sin Ravenščak, ali svaki sa svojim timom, kažu iz AK Delta U subotu 13. siječnja po gradu i nedjelju 14. siječnja Donji Miklouš – Šimljanik Četrdesetak posada, uključujući Talijane s buggyjima, jurit će makadamom