Izbornik
Naslovnica Gradovi Sveta Nedelja
Izborna sjednica

Novo vodstvo Sportske zajednice

Martin Obradović
Foto: Sveta Nedelja
Radit će se na uspostavi boljeg dijaloga s Gradom, uključivanju većeg broja djece u sportske programe, unapređenju upravljačkih i organizacijskih kapaciteta Sportske zajednice

Izborna sjednica Skupštine Sportske zajednice Grada Svete Nedelje održana je 19. svibnja kako bi članovi donijeli odluku o novoj upravi. Sjednici su nazočili i predsjednik Gradskog vijeća Matej Vrdoljak te potpredsjednik Karlo Lacković i drugi gosti. Jednoglasno su donesene odluke o razrješenju dotadašnjeg predsjednika Slobodana Matića i ostalih dužnosnika, izboru novog predsjednika Zajednice, članova Izvršnog i Nadzornog odbora te imenovanja osoba ovlaštenih za zastupanje. Predsjednik na odlasku zahvalio je na podršci Grada tijekom rada u svom mandatu te poželio sreću budućem vodstvu.

Novoizabrani predsjednik Sportske zajednice je Martin Obradović, ujedno i jedini kandidat koji je u predviđenom roku zadovoljio sve potrebne kriterije. Najavio je ciljeve kojima se planira baviti u okviru svog programa. Istaknuo je rad na uspostavi boljeg dijaloga s Gradom, uključivanje većeg broja djece u sportske programe, unapređenje upravljačkih i organizacijskih kapaciteta Sportske zajednice, redefiniranje kriterija za dodjelu sredstava članicama, inkluzivnost, podršku rekreativnom sportu te pokretanje aktivnosti koje će voditi prema novim oblicima financiranja organizacije.

Nakon kraćeg predstavljanja okupljeni su ga pozdravili pljeskom, bez dodatnih pitanja i komentara. Uz Martina Obradovića kao predsjednika, u novi sastav Izvršnog odbora prihvaćeni su Karlo Lacković i Goran Draclin za funkciju dopredsjednika te Igor Matić, Igor Ševo, Sebastijan Šikac i Krešimir Poljak kao članovi. Za predsjednicu Nadzornog odbora izabrana je Martina Jaklenec te članovi Vladimir Sekelj i Josip Hlevnjak.

Ronilački klub AdriatiCro Ronilački klub AdriatiCro Civilnoj zaštiti pokazali kako pretraživati dna jezera i rijeka, spašavati unesrećene i podizati terete iz dubina Prljavo kazalište SVETA NEDELJA Besplatni ćevapi i koncert prljavaca u povodu Dana grada USPJEŠNA REANIMACIJA Naši hrabri vatrogasci još jednom spasili ljudski život