Izbornik
Naslovnica Gradovi Čakovec
SUFINANCIRANJE PROJEKATA U ČAKOVCU

Objavljeni javni pozivi za sufinanciranje projekata i programa udruga

Čakovec
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
Gradonačelnik i ove godine poziva sve udruge da se na javne pozive jave sa svojim programima i projektima

Grad Čakovec objavljen je javni poziv za dostavu prijava za financijske potpore projektima i programima namijenjenim zadovoljavanju javnih potreba u društvenim djelatnostima u 2020. godini.

Stari grad, Čakovec Međimurska županija Stari grad Čakovec postaje muzej nematerijalne baštine

Također, objavljen je i javni poziv za dostavu prijava za financijske potpore projektima i programima zadovoljavanju javnih potreba u mjesnoj samoupravi u 2020. godini, prenosi Grad Čakovec.

Preko njih Grad sufinancira udruge koje djeluju na njegovom području, a otvoren je do 10. siječnja 2020. godine. U proračunu Grada Čakovca za oba je natječaja osigurano ukupno 6,802.700 kuna.

Natječaj je, kao što je to bilo i prijašnjih godina, podijeljen na osam prioritetnih područja: obrazovanje i odgoj, tehnička kultura, promet, protupožarna zaštita, kultura, udruge građana, zdravstvena zaštita i vjerske organizacije, djeca i mladi, programi zdravstva te poljoprivreda i ruralni razvoj.

Čakovec Znak izvrsnosti Grad Čakovec postao ambasador alternativnog goriva

Pristigle prijave će se po završetku roka uputiti komisijama za svako prioritetno područje, odnosno vijećima gradskih kotareva i mjesnih odbora. Svaka će se prijava ocijeniti te će joj se dodijeliti određeni broj bodova. Potpisivanje ugovora će se organizirati početkom veljače, a za programe koji se održavaju u siječnju predviđena je mogućnost privremenog financiranja.

Gradonačelnik Čakovca Stjepan Kovač i ove godine poziva sve udruge da se na javne pozive jave sa svojim programima i projektima, te tako i u idućoj proračunskoj godini svojim aktivnostima pridonesu društvenom životu grada i obogate zanimljive sadržaje koji su na raspolaganju svim građanima.

Potrebna dokumentacija objavljena je na gradskim mrežnim stranicama, a udruge je mogu podići i u gradskoj upravi. Također, djelatnici Upravnog odjela su tijekom trajanja javnog poziva na raspolaganju za sve potrebne informacije i pojašnjenja. 

Linkovi za oba javna natječaja:

https://www.cakovec.hr/web/javni-poziv-korisnicima-proracuna-grada-cakovca-za-dostavu-prijava-za-financijske-potpore-projektima-i-programima-namijenjenim-zadovoljavanju-javnih-potreba-u-drustvenim-djelatnostima-grada-3/#

https://www.cakovec.hr/web/javni-poziv-korisnicima-proracuna-grada-cakovca-za-dostavu-prijava-za-financijske-potpore-projektima-i-programima-namijenjenim-zadovoljavanju-javnih-potreba-u-drustvenim-djelatnostima-grada-2/