Izbornik
Naslovnica Gradovi Čazma
ČAZMA

Održan deveti “Memorijal Dominika Deželića”

Foto: Grad Čazma
Nogometni turnir održava se u spomen na tragično poginulog dječaka

U Čazmi je prošli tjedan bio obilježen raznim sportovima pa je tako Nogometni klub Čazma na gradskom stadionu organizirao turnir za dječake rođene 2010/11 godine.

TELEMACH DAN SPORTA Županijsko natjecanje u atletici i graničaru za osnovnoškolce

Turnir je organiziran u spomen na Dominika Deželića, tragično preminulog dječaka koji je bio njihov član. Službeni naziv turnira je ”MEMORIJAL DOMINIKA DEŽELIĆA” i ove godine održao se deveti put. Kao i svake godine, Grad Čazma osigurao je pehare i medalje za tri prvoplasirane ekipe te statue za najboljeg strijelca, igrača i golmana. Mladi Dominik iz Palančana život je izgubio u tragičnoj prometnoj nesreći u prosincu 2011. u dobi od samo devet godina.

Organizacijom Memorijalnog turnira njegovi prijatelji i članovi čazmanske Škole nogometa sjećaju se prerano tragično preminulog Dominika i čuvaju sjećanje na dječaka koji je ostavio dubok trag u njihovim životima. Još je jedan sportski događaj obilježio tjedan, a to je fantastičan uspjeh Tanje Gusić koja je postala državna prvakinja u daljinskom jahanju.

Inicijativa Grada Bjelovara i Centra za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar IT Bootcamp upisuje prve polaznike

U Garčinu nedaleko Slavonskog Broda održano je Prvenstvo Hrvatske u daljinskom jahanju i 3. kolo Croatia cupa. KK “Husar” Čazma nastupio je s pet jahaćih parova, a utrku je uspješno završila jedino Tanja Gusić s grlom Sokol, koja je nastupila na Prvenstvu RH kao kadetkinja i osvojila prvo mjesto. Kao juniorka, natjecala se u Croatia cupu i nakon odjahanih 63 km završila druga.