Izbornik
Naslovnica Gradovi Vinkovci
Od 12. do 14. travnja održava se Sajam zdravlja

Okrugli stolovi, edukacije, promocije...

Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
Prošlogodišnje izdanje sajma posjetilo je više od 10.000 posjetitelja

Jedna od najvažnijih sajamskih manifestacija u Vukovarsko-srijemskoj županiji, vinkovački Sajam zdravlja, ove će se godine održati od 12. do 14. travnja s temom: Platforma ulaganja u rani razvoj djece – značaj predškolskog obrazovanja. Tradicionalno, organizatori su Sajma zdravlja, koji se ove godine održava 23. put, Grad Vinkovci, Vukovarsko-srijemska županija i Hrvatska mreža zdravih gradova uz pokroviteljstvo Ministarstva zdravstva.

Jedan od najvažnijih infrastrukturnih projekata u Vinkovcima Istočna obilaznica bit će gotova do Dana grada

– Vinkovački Sajam zdravlja jedan je od tri najvažnija događaja koje organizira Hrvatska mreža zdravih gradova, a od svojih početaka do danas bio je i ostao mjesto susreta osoba koje se zauzimaju za očuvanje, promicanje i unapređivanje zdravlja, kvalitete života pojedinca i zajednice – kaže koordinatorica Sajma Mandica Sanković.

Nova investicija Pevec otvara centar u Vinkovcima, minimalna plaća zaposlenika 5000 kn

Dodala je kako je prošlogodišnje izdanje sajma posjetilo više od 10.000 posjetitelja koji su, osim izložbenog dijela sajma, imali prigodu i poslušati niz zanimljivih predavanja, biti nazočni promocijama... Sajam i ove godine nudi obilje programa poput okruglih stolova, seminara i edukacija za medicinske sestre, psihologe i psihijatre, socijalne radnike, veterinare, inženjere šumarstva i drvne tehnologije, novinare te građanstvo, Festival robotike Vinkovci 2019., Državno kup natjecanje kuhara "Zlatna jabuka"… Pozive za ovogodišnji Sajam zdravlja građanima uputili su i župan Božo Galić, gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić te predsjednica Hrvatske mreže zdravih gradova Selma Šogorić. 

Postali veliko gradilište U Vinkovcima je u tijeku realizacija projekata vrijednih 500 milijuna kn