Izbornik
Naslovnica Gradovi Dubrovnik
Nova škola

Opremljena kuhinja OŠ Montovjerna

1/10
Foto: Grad Dubrovnik
Kapaciteta 450 učenika, škola je opremljena i dvodijelnom sportskom dvoranom s pratećim sadržajima, blagovaonicom i knjižnicom, dodatnim učionicama za izborni predmet te prostorima za pedagoga i psihologa

Nakon što je prošlog tjedna potpisan ugovor o isporuci i ugradnji učioničkog i uredskog namještaja/opreme za Osnovnu školu Montovjerna izvršena je doprema i montaža potrebne opreme za kuhinju nove škole.

za osobe s invaliditetom Na dubrovačkim se plažama postavljaju novi lifteri

Kuhinjski namještaj i oprema isporučeni su temeljem ugovora o isporuci i ugradnji kuhinjskog namještaja i opreme za OŠ Montovjerna sklopljenog između Grada Dubrovnika i isporučitelja, tvrtke Bugovina d.o.o., ukupne vrijednosti 636.526,25 kuna s PDV-om.

Podsjetimo, nabava opreme za OŠ Montovjerna podijeljena je u tri grupe: uredski i učionički namještaj i oprema, oprema za dvoranu te oprema za kuhinju. Posve opremljena, nova škola učenike će primiti početkom nove nastavne godine. Kapaciteta 450 učenika, škola je opremljena i dvodijelnom sportskom dvoranom s pratećim sadržajima, blagovaonicom i knjižnicom, dodatnim učionicama za izborni predmet te prostorima za pedagoga i psihologa.

Gradonačelnik Franković predstavio najznačajnije projekte u povodu tri godine mandata Iz fondova EU osigurano 269 milijuna kuna, do kraja mandata cilj je milijarda!

Riječ je o prvoj školi koja je u Dubrovniku sagrađena nakon 1985. godine i najveći je pojedinačni kapitalni projekt u osnovnoškolskom obrazovanju. Investicija je ukupno vrijedna preko 75 milijuna kuna.