Izbornik
Naslovnica Gradovi Dubrovnik
Rješavanje problema u Novoj Mokošici

Počela gradnja novih 66 parkirališnih mjesta

1/8
Foto: Grad Dubrovnik
Vrijednost investicije je 2,581.837 kuna s PDV-om, a predviđeni rok trajanja radova je 120 radnih dana

Grad Dubrovnik nastavlja s rješavanjem problematike parkiranja na gradskom području. U sklopu investicija u prometnu infrastrukturu, započeli su radovi na projektu 66 potpuno novih parkirališnih mjesta na dijelu između Ulice Marina Kneževića i Između dolaca. Vrijednost ove investicije je 2,581.837 kuna s PDV-om, a predviđeni rok trajanja radova je 120 radnih dana. Ugovorni izvođač radova na izgradnji je tvrtka Dubrovnik ceste, dok stručni nadzor provodi tvrtka Graf d.o.o.

dubrovački Crveni križ ustrojava novu službu za traganje i spašavanje na moru Prvi u Hrvatskoj skuterom će spašavati unesrećene

Ovaj projekt dio je uređenja novih parkirališta u najvećem dubrovačkom prigradskom naselju, gdje kroz nekoliko projekata na više lokacija Grad Dubrovnik investira u ukupno više od 200 novih parkirališnih mjesta.

Na ulici Od izvora završeno je uređenje 11 novih mjesta, dok su u tijeku radovi na projektima ispod zgrade HRVI sa 72 nova mjesta te kod križanja Ulice Marina Kneževića i Između dolaca, gdje su radovi na 57 novih parkirališnih mjesta započeli u listopadu. Svi navedeni projekti u velikoj mjeri riješit će dugogodišnje neugodnosti i probleme koje građani Mokošice imaju s parkiranjem automobila.