Izbornik
Naslovnica Gradovi Poreč
četiri smjene

Počele prijave za Ljetni kamp u Poreču

Foto: Grad Poreč
Zahvaljujući kampu roditelji su mirniji na svojim radnim mjestima dok njihova djeca kvalitetno i sigurno provode slobodno vrijeme

Upisi u Ljetni kamp Grada Poreča, koji se već dugi niz godina održava na Gradskom kupalištu, otvoreni su od 14 sati putem online upisnice. Poznati ljetni program za djecu predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta započinje u ponedjeljak 29. lipnja na Gradskom kupalištu, a zahvaljujući njemu porečki su roditelji mirniji na svojim radnim mjestima dok njihova djeca kvalitetno i sigurno provode slobodno vrijeme. 

POREČ Najveće arheološko otkriće u posljednjih 30 godina

Sukladno preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Ljetni kamp upisivat će po 20 djece po skupini kroz četiri smjene (80 djece po smjeni), a posebno će se voditi računa o dezinfekciji prostora i predmeta te pridržavanju ostalih preporuka.

Učešće roditelja za ovu godinu iznosi: 860 kuna po djetetu po smjeni, za drugo dijete, ako su oba djeteta polaznici isti smjene, 600 kuna, za treće i daljnje dijete, ako su djeca polaznici iste smjene, 600 kn za drugo dijete, 430 kn za treće i svako daljnje dijete. Kao i svake godine, troškove boravka djece iz obitelji koje su u socijalnoj potrebi snosi Grad Poreč-Parenzo.

 

Kamp će raditi svaki dan osim nedjelje, bez obzira na vremenske prilike, u četiri smjene, svaka u trajanju po 12 dana (prva smjena od 29. lipnja do 11. srpnja, druga od 13. - 25. srpnja,  treća 27. srpnja do 8. kolovoza, četvrta od 10. - 21. kolovoza). U slučaju kiše, program će se provoditi u Centru za mlade Poreč, u prostoru koji je veličinom i opremom primjeren za ove aktivnosti.

Radno vrijeme Kampa je od 6,45 do 16,15 sati. Djeci će svaki dan biti servirana dva obroka: marenda i ručak, a svako dijete će na početku svake smjene dobiti dvije majice. Djeca će se organizirati u grupe prema dobi i aktivnostima u kojima sudjeluju.

Radovi na Peškeri Uskoro nova vodovodna mreža

Voditelji aktivnosti su stručne osobe sa završenim edukacijama i licencama, a stručno vođene aktivnosti odvijat će se kroz školu plivanja, sportske aktivnosti, kreativne radionice i mnoge druge. Sve aktivnosti u Kampu moći će se pratiti putem Facebook stranice Kampa.

Upisnice za djecu možete preuzeti ovdje.