Izbornik
Naslovnica Gradovi Poreč
Poreč

Počelo zimsko uređenje grada, posadit će se čak 15 tisuća sadnica

Sadnice u Poreču
Foto: Grad Poreč
Na ukupno 15 lokacija u gradu posadit će se oko 9 tisuća viola, miozotisa i belisa te oko 6 tisuća lukovica, tulipana i narcisa koji će svakako naš grad učiniti ljepšim za sve nas i naše posjetitelje

Hortikuturalna uređenost Poreča nadaleko je poznata, a djelatnici Usluge Poreč proteklih su dana počeli sa zimskim uređenjem grada.

Poreč radovi gotovi do kraja studenog Grade cestu koja spaja dva porečka naselja

Uređuju se cvjetna korita i gredice diljem grada Poreča, vrše zamjene cvjetnih vrsta - uklanja se ljetno cvijeće te se sadi novo zimsko cvijeće i lukovice. Na ukupno 15 lokacija u gradu posadit će se oko 9 tisuća viola, miozotisa i belisa te oko 6 tisuća lukovica, tulipana i narcisa koji će svakako naš grad učiniti ljepšim za sve nas i naše posjetitelje.

Lokacije na kojima će se izvršiti zamjena sezonskog cvijeća su: ispred zgrade gradske uprave, ispred zgrade županijske uprave, rotor Viale, rotor Elektra, rotor centar V, rotor Nikola Tesla, rotor centar III, rotor tržnica, Trg Joakima Rakovca, Trg Slobode, park kod kina, korita gradska riva, korita kod rotora Viale, park Dobrila i Gradsko groblje. Radovi bi trebali biti dovršeni do sredine listopada ukoliko vremenski uvjeti budu dozvoljavali, izvijestili su iz Poreča.

Poreč Projekt Dobivaju kazalište za starije sugrađane