Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
Granje će se zbrinuti na Kompostani Herešin

Počinje odvoz granja, trajat će dva tjedna

Foto: Komunalac
Informacije o rasporedu odvoza dostupne su na internetskim stranicama Grada i Komunalca

Odvoz granja s područja Koprivnice počinje u ponedjeljak i trajat će dva tjedna, obavijestili su građane u Komunalcu. Granje će se zbrinuti na Kompostani Herešin, gdje će ući u proces kompostiranja te će iz njega nastati komposti prve klase DomKo. Lani je u kampanji odvoza granja prikupljeno i zbrinuto 624 kubika.

”Molimo građane da granje odlože na javnu površinu, izvan dvorišta, na pristupačno mjesto za teretna vozila, tako da ne smeta prometu, najkasnije do 7 sati ujutro i na dan odvoza (po zaostali otpad nećemo se vraćati).

Molimo građane da granje vežu u snopove za ručni utovar, a duže komade granja koje nije pogodno za vezanje u snopove odlože tako da je odrezani dio grane na istoj strani hrpe (radi lakšeg utovara). Informacije o rasporedu odvoza dostupne su na internetskim stranicama Grada i Komunalca”, navode u gradskoj tvrtki.

KOPRIVNICA Zauvijek se zatvara sporni prijelaz preko pruge Koprivnica Ksenija Ostriž: Krećemo u veliko pošumljavanje Koprivnice U središnjem gradskom parku Volonteri u parku u sklopu projekta ‘Živjeti zdravo’