Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
Od 19. do 23. veljače

Počinje zimski kamp na bazenima Cerine: Spoj odmora i edukacije

O sigurnosti djece i cjelodnevnoj skrbi brinu kineziolozi, animatori i ostalo stručno osoblje Kampa Cerine
Foto: Bazeni Cerine

Počinje zimski kamp za djecu na koprivničkim bazenima Cerine, izvijestili su iz gradske tvrtke Komunalac koja upravlja bazenima.

Kamp će se održati od 19. do 23. veljače, a prijave i uplate programa moguće je obaviti na recepciji bazena do petka, 16. veljače.

"Draga djeco, dođite na Zimski kamp Cerine i budite dio veselog tima. Boravak u Kampu Cerine zamišljen je kao idealna kombinacija i spoj odmora i edukacije, sporta i rekreacije, prijateljstva i zabave.

O sigurnosti djece i cjelodnevnoj skrbi brinu kineziolozi, animatori i ostalo stručno osoblje Kampa Cerine. Idealno mjesto gdje roditelji bez brige mogu ostaviti svoju djecu i pružiti im priliku za razvijanje sportskih vještina i kreativnih sklonosti", rekli su u Bazenima Cerine. 

Matija Posavec Podrška obrtnicima Broj obrta raste, Županija nastavlja s pomaganjem Poligon sa spravama koje omogućuju izvođenje širokog raspona tjelovježbi te vrtuljak namijenjen integraciji djece s posebnim potrebama postavljeni su na lijevanoj antitraumatskoj gumenoj podlozi, a ukupna vrijednost investicije iznosi oko 167.000 eura Samo za sportske programe i aktivnosti u Zaprešiću 1,1 milijun eura Otvoren moderan parkour park na prostoru od 500 četvornih metara NA PROMOCIJI koja se održala u prostoru Vršilnice Novih Dvora u Zaprešiću okupilo se 100-tinjak sportašica, sportaša, trenera i sportskih djelatnika iz Zagrebačke županije te mnogi gosti Edicija predstavlja dio povijesti sporta Zagrebačke županije Na 500 stranica monografijeo 25 godina sportskih udruga i saveza