Izbornik
Naslovnica Gradovi
Čazmanska Matica umirovljenika organizirala tribinu

Pomaganje drugima najbolje smanjuje osjećaj usamljenosti

MATICA UMIROVLJENIKA Čazma najbrojnija je udruga građana na području Čazme
Foto: Davor Kirin - Photography
Matica umirovljenika Čazma aktivno je uključena u rješavanje problema usamljenosti svojih članova provođenjem brojnih aktivnosti

U organizaciji čazmanske Matice umirovljenika u Domu umirovljenika Čazma održana je tribina "Usamljenost i što s njom" na kojoj je gostovao psiholog Darko Novalić iz bjelovarske Opće bolnice "Dr. Anđelko Višić".

– Najbolji način i najbolje sredstvo za smanjivanje osjećaja usamljenosti je pomaganje drugima kroz razne oblike karitativnog rada. Bitno je javiti se, uključiti se, a ne pasivno sjediti kod kuće – rekao je psiholog.

Matica umirovljenika Čazma aktivno je uključena u rješavanje problema usamljenosti svojih članova provođenjem brojnih aktivnosti. Jedno od rješenja svakako je i uključivanje u neku od sekcija ove najbrojnije udruge građana na području Čazme.

Bazeni su, kao i cijeli kompleks, obnovljeni 2017. i 2018. godine te su opremljeni najmodernijim sustavom filtriranja i održavanja kvalitete vode, što u svakom trenutku osigurava vrhunsku kvalitetu na kupalištu Dvorana, fitness i umjetna trava razvit će naš turizam Gradonačelnik Mišel Jakšić može biti zadovoljan brojkama Novi razvojni ciklus podravskog središta Koprivnica ima najveću zaposlenost u 15 godina Čistilica ima jednu od najvećih baterija u svojoj klasi koja korisnicima omogućava rad od gotovo osam sati bez napajanja Komunalno poduzeće odvaja se od fosilnih goriva Prva električna čistilica u potpunosti razvijena u Hrvatskoj