Izbornik
Naslovnica Gradovi Senj 4 pregleda
Advent u Senju

Posljednja blagdanska radionica Božić dolazi i dodjela nagrada najčitačima

Senj
Foto: Grad Senj
Knjižnične božićne radionice odvijaju se u sklopu bogatog božićnog programa Advent u Senju koji organizira i kojim koordinira Turistička zajednica Grada Senja u suradnji s brojnim senjskim ustanovama i udrugama

I druga Knjižnična božićna radionica protekla je u veselom blagdanskom tonu. Edukativno i zabavno druženje pod nazivom Fotobožićna radionica održalo se u subotu, 9. prosinca u Gradskoj knjižnici Senj, a u suradnji s Fotoklubom Senj.

Uz zvuke blagdanskih pjesama dočekali smo fotodjedice tj. članove Fotokluba Senj koji su imali misiju djeci približiti ljepotu fotografiranja, pogotovo u ovo svečano i veselo blagdansko vrijeme. Fotografi su kroz djeci prilagođeno predavanje pojasnili najmlađima kako se slika, od kojih se dijelova sastoji aparat te što je sve potrebno za dobru fotografiju, a pokazali su im i kako se rukuje fotoaparatom.

Knjižnične božićne radionice odvijaju se u sklopu bogatog božićnog programa Advent u Senju koji organizira i kojim koordinira Turistička zajednica Grada Senja u suradnji s brojnim senjskim ustanovama i udrugama.

Treća i posljednja ovogodišnja Knjižnična blagdanska radionica 'Božić dolazi' održat će se u četvrtak, 14. prosinca u 17 sati kada će se uz božićne pjesme i priče izraditi ukrasi i okititi nekonvencionalan zidni borić u knjižnici, a bit će upriličena i dodjela nagrada najčitačima za 2017. godinu, priopćili su iz Grada Senja.