Izbornik
Naslovnica Gradovi Ivanić grad 42 pregleda
Manifestacija u Ivanić-Gradu

Poziv izlagačima na Božićni sajam, štandovi i kućice neće se naplaćivati

Božićni sajam
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
Pri odabiru izlagača, organizator će se voditi sljedećim kriterijima: prednost imaju izlagači s područja Grada Ivanić-Grada, a kriterij će biti i prikladna tematika proizvoda (npr. brza hrana, kuhano vino, proizvodi sa temom Božića, suveniri, pekarski proizvodi, slastice, proizvodi OPG i sl.)

TZG Ivanić-Grada u suradnji s Ivanić-Gradom, ustanovama, udrugama, ugostiteljima i ostalim organizira manifestaciju Božić u Ivaniću 2017. Uz brojna događanja koja se organiziraju u prosincu u pripremi je i organizacija Božićnog sajma koji će se održati u subotu 16.12., i 23.12. od 9 do 13 sati na novouređenom trgu pored tržnice Maznica (Trgu V. Nazora) za udruge, obrte, OPG i ostale zainteresirane koji zadovoljavaju zakonom propisane uvjete.

 Od 16.12. do 23.12., uz tržnicu Maznica/Trg V. Nazora predviđeno je pet kućica i štandovi za udruge, obrte, OPG i ostale zainteresirane koji zadovoljavaju propisane uvjete te žele prodavati svoje proizvode na sajmu i u ostalim danima osim predviđenih subota (16. i 23.12.), priopćili su iz Ivanić-Grada. Vrijeme rada sajma u popodnevnim i večernjim satima će se odrediti naknadno.

Iz Grada mole zainteresirane da u prijavnici naznače za koje dane se prijavljuju. Ispunjenu prijavnicu za Božićni sajam treba poslati najkasnije do 1. prosinca na mail: info@tzig.hr ili u poštanski sandučić TZG Ivanić-Grada, Moslavačka 11.

Prednost imaju škole, vrtići, udruge, društva, obrtnici, OPG-i s područja Ivanić-Grada. Izlagači prodaju svoju robu na vlastitu odgovornost. Štandovi i kućice za zainteresirane izlagače neće se naplaćivati.

Manifestacija može primiti određeni broj štandova, a pravo na izbor izlagača zadržava organizator. Pri odabiru izlagača, organizator će se voditi sljedećim kriterijima: prednost imaju izlagači s područja Grada Ivanić-Grada, a kriterij će biti i prikladna tematika proizvoda (npr. brza hrana, kuhano vino, proizvodi sa temom Božića, suveniri, pekarski proizvodi, slastice, proizvodi OPG i sl.).