Izbornik
Naslovnica Gradovi Slatina
Udruga Youth Buzz

Predavanje 'Kako uključiti mlade u odlučivanje?'

predavanje za mlade
Foto: Slatina

U prostorijama Gradske knjižnice i čitaonice Slatine održano je predavanje pod nazivom "Inkluzija u društvu - kako uključiti mlade u odlučivanje?". Predavanje je održano u organizaciji slatinske Udruge Youth Buzz, u sklopu kojega je radionicu vodila programska i lokalna koordinatorica udruge Elena Koleno, implementirajući znanja koja je stekla na treningu u organizaciji Mreže mladih Hrvatske za lokalne koordinatore koja se održala početkom listopada u Zadru.

Predavačica je predstavila europske politike za mlade te pojasnila što one zahtijevaju od relevantnih dionika u životu mladih. 

U holu Osnovne škole Eugena Kumičića Slatina održan je svečani prijam studenata Umne i fizičke snage usmjerili u odgoj i obrazovanje Prijam studenata 1. godine ranog odgoja i obrazovanja Delegaciju Grada Slatine i tvrtke Komrad d.o.o. kroz gradilište su proveli direktor slatinske tvrtke Građenje Marković d.o.o. Zdenko Marković i voditelj gradilišta Dalibor Bičanić Unapređenje sustava vodoopskrbe i odvodnje te pročišćavanje otpadnih voda Slatina i šira okolica profitirat će od izgradnje pročišćivača voda Ovogodišnje izdanje Međunarodnog festivala DMK otvorila je izaslanica predsjednika Sabora RH, predsjednica saborskog Odbora za obrazovanje, znanost i kulturu Vesna Bedeković Slatina Sve ovo radimo da zahvalimo maestru Kelemenu na onome što je ostavio