Izbornik
Naslovnica Gradovi Pula
prvenstvo u Rusiji

Prijenosi hrvatske nogometne reprezentacije uživo na Forumu

Pula
Foto: Grad Pula
Vjerujem kako će ova promocija hrvatskog sporta biti popraćena pravim navijanjem te kako će se naša reprezentacija uspješno plasirati u drugi dio natjecanja - kazao je pročelnik Matić

U Komunalnoj palači u Puli najavljeni su prijenosi utakmica hrvatske reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji.

Pročelnik Ureda Grada Aleksandar Matić pohvalio je voditelja projekta novinara Daniela Sponzu koji već duži niz godina svojim entuzijazmom uvelike pomaže obogaćivanju turističke ponude grada.

Plava zastava Svjetski dan zaštite okoliša Podignuta plava zastava na tri pulske plaže

"Vjerujem kako će ova promocija hrvatskog sporta biti popraćena pravim navijanjem te kako će se naša reprezentacija uspješno plasirati u drugi dio natjecanja", kazao je pročelnik Matić koji je iskoristio priliku kako bi pozvao sve građane Pule da ovu subotu dođu na Forum i postanu dio jedinstvene sportsko-navijačke manifestacije, priopćili su iz Grada.

Inicijator projekta novinar Daniel Sponza poručio je kako će Puljani i njihovi mnogobrojni gosti koji u sve većem broju borave u našem gradu, ponovno moći uživati u atmosferi navijanja i sportskog spektakla koje sa sobom donosi Svjetsko prvenstvo u nogometu.

"Posjetitelji će utakmice imati prilike pratiti na LED ekranu dimenzija 4,5x2,5 metara uz vrhunsko ozvučenje, za što će biti zadužena pulska tvrtka Ara Electronic. Uz to, sat vremena prije početka svake utakmice hrvatske reprezentacije navijače će zagrijati DJ Londero", kazao je Sponza.

Preostale dvije utakmice, prvu između Hrvatske i Argentine 21. lipnja u 20 sati i onu između Hrvatske i Islanda 26. lipnja u 20 sati, građani će također moći uživo pratiti na Forumu.

Treba istaknuti i kako je PU Istarska pozvala sve navijače i posjetitelje da dostojanstveno i s ponosom prate i podržavaju našu reprezentaciju te da se suzdrže od protupravnog ponašanja, posebice narušavanja javnog reda i mira uporabom pirotehnike, s ciljem osiguravanja sigurnosti posjetitelja tijekom manifestacije.

Pula stambeno zbrinjavanje U Puli dodijeljeni gradski stanovi