Izbornik
Naslovnica Gradovi Čazma
Veliki uspjesi

Priznanja čazmanskim sportašicama i sportašima

Foto: Čazma
Naslovima najboljih okitili su se Tajana Mrkonjić (Konjički klub Čazma) i Marko Kovačević (Streljačko društvo Čazmatrans Čazma)

Članica Konjičkog kluba Čazma Tajana Mrkonjić najsportašica je Grada Čazme  u 2021. godini. Lani je bila prvakinja u Croatia kupu, dok je najbolji rezultat u sezoni ostvarila na Kup natjecanjima. Njezin natjecateljski rezultat predstavlja nacionalni rekord.

Član streljačkog društva “Čazmatrans” Čazma, Bjelovarčanin Marko Kovačević zbog svojih je rezultata na međunarodnom natjecanju u Osijeku te na prvenstvu županije u gađanju serijskom puškom i serijskim pištoljem proglašen najboljim sportašem Čazme u prošloj 
godini. Adam Ivanetić, član odbojkaškog kluba “Čazma”, najbolji je sportaš u mlađoj dobnoj kategoriji.

Najuspješnijim sportašicama i sportašima Grada Čazme u 2021. godini priznanja su dodijelili gradonačelnik Grada Čazme Dinko Pirak i predsjednik Športske zajednice Damir Đuran.

Za najbolju je sportsku ekipu proglašen  klub odbojke na pijesku “Čazma” – kadeti, najbolji je sportski djelatnik član streljačkog društva “Čazmatrans” Milan Obranović, najbolja sportska udruga Konjički klub “Čazma”. Priznanje za najboljeg nogometaša dobio je Bruno Kojić, Đuro Paher najbolji je stolnotenisač, a Dubravko Pirak strijelac.

Nagrađeni su i Drago Petrović –  najbolji ribič, najbolji odbojkaš Josip Pirak te Stjepan Fabijanić, najbolji u konjičkom sportu.