Izbornik
Naslovnica Gradovi Pula
TEATAR NARANČA

‘Prometna džungla’ u Zajednici Talijana Circolo

Pula
1/6
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
Predstava će se održati 22. rujna u 18  sati u Zajednici Talijana – Circolo

Ove nedjelje započinje još jedna kazališna sezona popularnog dječjeg kazališta Teatar Naranča. Riječ je o edukativnoj predstavi Prometna džungla, kojoj je cilj podučiti one najmlađe sudionike prometa da mu pristupaju s pažnjom i oprezom.

Prelog ZADOVOLJSTVO ZA PUBLIKU Održani Kazališni susreti na sjeveru – Prelog 2019.

Vlado Plavac prometni je policajac koji je dobio zaduženje pripremiti predavanje o prometu najmlađim sudionicima, kao najugroženijoj skupini sudionika prometa. Ali, nije uvijek sve tako lako, naime Vlado Plavac ima veliki strah od publike i trema od njega čini potpuno nespretnog i nesnalažljivog policajca. Tu uskaču Ana i Roko, njegova djeca koja će mu pomoći prebroditi sve prometne prepreke.  

Foto: Grad Pula

U predstavi glume Gea Gallo/Eva Ikić, Masimo Dobrić/David Paćalat te Luka Juričić u ulozi prometnog policajca. Režiju potpisuje Katja Rabar, scenografiju Fulvio Juričić, a kostimografiju Valetina Ferlin Živić. Za oblikovanje svjetla zadužen je Majkl Mikolić, a vizualni identitet potpisuje Luka Juričić. Predstava će se održati 22. rujna u 18  sati u Zajednici Talijana – Circolo, u Gradu Puli.