Izbornik
Naslovnica Gradovi Ivanec
Osnovan Klub mladih

Prvi Pub quiz u Ivancu

Osnovan Klub mladih u Ivancu
1/4
Foto: Grad Ivanec
Svi zainteresirani od 15 do 35 godina pozvani su da se učlane u klub te da svojim aktivnim sudjelovanjem doprinesu življem društvenom i kulturnom životu mladih, a time i svih ostalih žitelja našega grada

Na inicijativu nekoliko ivanečkih studenata koji su prepoznali nedostatak informativnih, kulturnih i zabavnih sadržaja za mlade u Ivancu, osnovan je Klub mladih Ivanec. Njegov cilj jest poticanje mladih na aktivno sudjelovanje u zajednici te osmišljavanje i provođenje raznih sadržaja zanimljivih mladima kao što su radionice, kvizovi, koncerti, debate i sl, priopćili su iz gradske uprave.

Klub je nedavno održao i prvi javni događaj – Pub quiz u ugostiteljskom objektu Gost&Ona.

Kiparenje motornom pilom 2018. u povodu dana grada Umjetnici pokazali svoje umijeće kiparenja motornom pilom

- Sudjelovalo je 12 ekipa čiji su članovi bili raznih dobnih skupina – od srednjoškolaca do odraslih. To je ujedno bio prvi takav kviz održan u Ivancu. Ekipe su se okušale u pitanjima iz različitih kategorija – znanosti, kulture, sporta, glazbe i filma – istaknula je predsjednica KM-a Antonia Peček te najavila da će takvih događanja biti još.

O Klubu možete saznati više na njegovoj FB stranici Klub mladih Ivanec, Instagram stranici @kmivanec ili im pisati na mail kmivanec@gmail.com

Svi zainteresirani od 15 do 35 godina pozvani su da se učlane u klub te da svojim aktivnim sudjelovanjem doprinesu življem društvenom i kulturnom životu mladih, a time i svih ostalih žitelja našega grada.

Djeca na zanimljiv način uče o gospodarenju otpadom Ivanec 'Neuredna Zlatokosa' dvaput izlazila na bis