Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
Pravo na sufinanciranje

Sunčane elektrane za 31 kućanstvo

Koprivnica
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL

Prema rezultatima javnog poziva za poticanje obnovljivih izvora energije u obiteljskim kućama Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, 31 prijavitelj s područja Koprivnice ostvario je pravo na sufinanciranje nabave i ugradnje sustava obnovljivih izvora energije (fotonaponskih elektrana, dizalica topline, sunčanih toplinskih kolektora).

Ukupna vrijednost prijavljenih investicija građana Koprivnice u obnovljive izvore energije iznosila je gotovo 309.000 eura, od čega će Fond investicije sufinancirati sa 124.000 eura.

REA Sjever je i u ovom javnom pozivu Fonda građanima Koprivnice pružila savjetodavnu i tehničku podršku, redovito informirajući građane o mogućnostima sufinanciranja i tehničkim detaljima sustava obnovljivih izvora energije za njihova kućanstva.

Gradsko vijeće Koprivnice jednoglasno je prošli tjedan donijelo novu odluku o socijalnoj zaštiti građana kojom se znatno povećavaju izdvajanja za različitu socijalnu pomoć građanima. Koprivnica Jakšić: Povećali smo socijalna prava građana za oko 40 posto Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organiziralo je svečani prijem za darivatelje s jubilarnim brojem davanja krvi Prijem za darivatelje krvi Vi ste ljudi koji ste spremni pružiti humanost i solidarnost Lanjski srednjovjekovni advent u Koprivnici privukao je mnoštvo posjetitelja Srednjovjekovni advent održat će od 9. do 26. prosinca Božićni sajam bez lampica, ali s bakljama, pećima i ludama