Izbornik
Naslovnica Gradovi Makarska 149 pregleda
Makarska

Sve više kandidata, osniva se i HSLS

Tonći Bilić, gradonačelnik Makarske
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
Uz Juru Brkana (HDZ) i Tonćija Bilića (SDP) te nezavisnu listu Za Makarsku, u okviru Živog zida, koju će nositi Ivan Šimić, kandidaturu planira istaknuti i bivši gradonačelnik Siniša Srzić

Kako se bliže lokalni izbori, raste i broj kandidata za gradonačelnika Makarske. Uz Juru Brkana (HDZ) i Tonćija Bilića (SDP) te nezavisnu listu Za Makarsku, u okviru Živog zida, koju će nositi Ivan Šimić, kandidaturu planira istaknuti i bivši gradonačelnik Siniša Srzić. U Makarskoj je u tijeku i osnivanje ogranka HSLS-a. Iz te stranke također najavljuju da će imati svog kandidata za gradonačelnika, a u tom se kontekstu spominjalo HTV-ovu novinarku Hloverku Novak Srzić.

Da mu je iz HSLS-a nuđeno da bude njihov kandidat, izjavio je i Siniša Srzić, koji je dvije godine bio član te stranke. On je lokalnim medijima kazao kako se zahvalio na toj ponudi te da će formirati nezavisnu listu s kojom će se nakon 10 godina pokušati vratiti na čelo grada. Tvrdi i kako već ima kandidate za dogradonačelnike te da će ih uskoro predstaviti.