Izbornik
Naslovnica Gradovi Udruga gradova
Udruga gradova

U 2016. godini održano 17 Obuka članova savjeta mladih, a program ide dalje

predavanje
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL/Ilustracija
Obukom u mjestu Krapje, u sklopu Parka prirode Lonjsko polje, u Sisačko-moslavačkoj županiji, završio je program Obuke članova savjeta mladih za 2016. godinu, izvijestili su iz Udruge gradova

Iz Udruge gradova izvijestili su da je održano ukupno 17 obuka u isto toliko gradova i općina iz 13 županija. Sudjelovala su ukupno 303 sudionika – članova savjeta mladih s lokalne i regionalne razine, predstavnika predstavničke i izvršne vlasti, stručnih službi, organizacija mladih i za mlade te zainteresiranih pojedinaca.

Svi oni, putem evaluacije, ocijenili su obuku prosječnom ocjenom 4.88. - Na tome smo izuzetno zahvalni i to nas čini ponosnima. Sve prijedloge uzeli smo u obzir i ukomponirat ćemo ih u program kako bi Obuku učinili još boljom - poručuju iz Udruge gradova.

- Zajedno s prošlom godinom, kada smo počeli s provedbom Obuke, ovi brojevi čine ukupno 26 obuka u 19 županija s gotovo 500 sudionika! Partneri na ovom projektu su Zaklada Friedrich Ebert i Hrvatska zajednica županija - dodaju.

Udruga gradova s programom obuke nastavlja i iduće godine, a otvoreni su za sve prijedloge oko lokacija njihova održavanja kao i eventualnih poboljšanja samog sadržaja.

Sve informacije možete potražiti na stranicama Udruga gradova.