Izbornik
Naslovnica Gradovi Ivanec 56 pregleda
Osmi olimpijski festival

U Ivancu se natjecalo gotovo 300 malih olimpijaca

Olimpijski festival dječjih vrtića u Ivancu
1/8
Foto: Branko Težak
Prvo mjesto osvojili su mališani iz viničke Sreće, drugi je Dječji vrtić Ivančice Ivanec, a Radovan je dobio nagradu za fair play

Gotovo 300 mališana iz osam dječjih vrtića na 8. je olimpijskom festivalu, kome je i ove godine domaćin bio Dječji vrtić Ivančice, srčano branilo boje svojih predškolskih ustanova, priopćili su iz Grada Ivanca.

Uz domaćine, na Olimpijadi su sudjelovali i maleni iz vrtićkog odjela u Radovanu te iz vrtića Sreća u Vinici, Runolist u Žarovnici, Ježići u Črešnjevu, Bambi u Ivancu, Latice u Klenovniku i Maja Pčelica iz Ladanja Donjeg.

Dječji vrtić Vrtuljak Dajmo djeci korijene i krila Važno je da djeca ne zaborave rabiti maštu

Dječja olimpijada u Ivancu otvorena je himnom, svečanim mimohodom, postrojavanjem natjecatelja ta paljenjem olimpijskog plamena.

Djeci i domaćinima na početku se obratio predstavnik HOO-a Siniša Krajač, a olimpijadu je otvorila zamjenica gradonačelnika Lidija Kozina te uputila zahvalu svima koji podupiru održavanje ovog vrijednog pedagoškog projekta.

Prvo mjesto osvojili su mališani iz viničke Sreće, drugi je Dječji vrtić Ivančice Ivanec, a Radovan je dobio nagradu za fair play.

asfaltiranje Vrijednost radova 3 mil. kn Ivanec raspisao natječaj za asfaltiranje 7,5 km nerazvrstanih cesta Ivanec radovi vrijedni 1,12 mil. kuna Počinje rekonstrukcija vodovodne mreže u 6 ivanečkih ulica