Izbornik
Naslovnica Gradovi Dubrovnik
Župan Dobroslavić obišao jednu od najuređenijh škola u RH

U uređenje Turističke i ugostiteljske škole 700.000 kn

Ugostiteljska škola
1/2
Foto: Dubrovačko-neretvanska županija
Ravnatelj Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik Antun Perušina zahvalio je Županiji na potpori tijekom cijelog projekta te naglasio da je škola poslije nabave nove opreme jedna od najuređenijih u Republici Hrvatskoj

Župan Nikola Dobroslavić, zamjenik župana Joško Cebalo te privremena pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu i sport Ana Čeović obišli su, u pratnji ravnatelja Antuna Perušine, novouređene prostore Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik.

Riječ je o ulaganjima u iznosu od gotovo 700 tisuća eura, a realizirana su zahvaljujući projektu uspostave Regionalnog centra kompetentnosti u ugostiteljstvu i turizmu.

U školskoj zgradi sanirani su podovi i zidovi, prilagođene i proširene pojedine učionice, nabavljen potpuno novi namještaj te postavljene interaktivne ploče u svim razredima.

– Projekt Regionalnog centra kompetentnosti uistinu nam je važan. Evo, vidimo, uređeni su prostori ovdje u Župskoj ulici, radi se i na dva akademisa: Vili Čingrija i Garištu. Također se radi i na dodatnom obrazovanju, kako nastavnog kadra tako i svih naših učenika. Čestitam školi na odličnom poslu i vjerujem da će ova nova oprema i novo ruho škole pridonijeti još kvalitetnijem obrazovanju – istaknuo je župan Nikola Dobroslavić.

Ravnatelj Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik Antun Perušina zahvalio je Županiji na potpori tijekom cijelog projekta te naglasio da je škola poslije nabave nove opreme jedna od najuređenijih u Republici Hrvatskoj.

Zadovoljstvo novom opremom i novim izgledom škole istaknuli su i učenici i nastavnici škole.

Za još bolje gospodarenje otpadom Dodatnih 25 milijuna kuna za završetak CGO-a Bikarac Splitsko-dalmatinska županija ide prema energetskoj učinkovitosti Nova 74 ugovora o sufinanciranju ugradnje fotonaponskih ćelija Tvrtki Eko Moslavina uručeni certifikati ISO 9001 i 14001 Sustavi upravljanja kvalitetom i zaštite okoliša podignuti na višu razinu