Izbornik
Naslovnica Gradovi Vodice
Školovanje odraslih

Upisi u škole za kuhare, vinare, pčelare - popust do 1. veljače

Vodice
Foto: Grad Vodice
Posebna pogodnost je popust od 15 posto na ponuđene programe doškolovanja za upisane do 1. veljače ove godine

Učilište Izvor znanja u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Vodice upisuje u razne programe doškolovanja, prekvalifikacije i osposobljavanja, prenijeli su iz Grada Vodica.

Ugovore je potpisala gradonačelnica Vodica Nelka Tomić Vodice Grad osigurao više novca za udruge

Nastava osposobljavanja za vinogradare i vinare na kojoj se, osim teorijskih, stječu znanja i vještine kroz praktičan rad u Vinariji Birin već je počela. Svi zainteresirani još se uvijek mogu priključiti grupi, a uzimaju se i predbilježbe za sudjelovanje u drugim programima iz područja poljoprivrede; maslinarstva i pčelarstva.

U tijeku su i upisi u programe stjecanja srednje stručne spreme turističkog smjera za: kuhare, konobare, slastičare, pekare, hotelijersko-turističke i agro-turističke tehničare; te ekonomskog smjera za: komercijaliste i prodavače. Posebna pogodnost je popust od 15 posto na ponuđene programe doškolovanja za upisane do 1. veljače ove godine. 

Podrobnije informacije nabroj mobitela 091/268 3611.

Razminiranje Vodice I službeno, Grad je čist od mina Maslinovo ulje Međunarodna manifestacija Dani mladog maslinovog ulja u Dalmaciji Šampionsko maslinovo ulje iz Sinja