Izbornik
Naslovnica Gradovi Pula 28 pregleda
Programi za najmlađe

Uskoro prvi Vodič za djecu i mlade s najvažnijim informacijama

Djeca, igra, vrtić
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
Dvojezični Vodič za djecu i mlade brošura je u tiskanom i digitalnom izdanju koja okuplja brojne pulske udruge s nizom programa

Grad Pula u suradnji s Vijećem za komunalnu prevenciju i Dječjim Gradskim vijećem Grada Pule povodom Međunarodnog dana obitelji 15. svibnja javnosti će predstaviti prvi Vodič za djecu i mlade.  

Tako će sada na jednom mjestu biti objedinjene i po vrsti aktivnosti pregledno podijeljene sve važne informacije o brojnim udrugama i ustanovama s područja Grada Pule te njihovim kvalitetnim programima koji su namijenjeni upravo najmlađima.

Dvojezični Vodič za djecu i mlade brošura je u tiskanom i digitalnom izdanju koja okuplja brojne pulske udruge s nizom programa, a intencija je dodatno doprinijeti uključivanju djece i mladih u što aktivniji svakodnevni život.

- Pozivamo sve zainteresirane pulske udruge koje nude programe namijenjene djeci i mladima da prije samog tiskanja brošure još jednom potvrde točnost navedenih podataka te ukoliko je eventualno koja udruga izostavljena, da isto, sa svim potrebnim podacima (naziv udruge, aktivnost koju provode, uzrast kojoj je namijenjen program, adresu, broj telefona i ime osobe za kontakt) jave putem e-maila info@pula.hr do ponedjeljka 8. svibnja do 10,00 sati. Pored podataka, udruge mogu poslati i fotografije koje će ovisno o grafičkim mogućnostima, vizualno obogatiti Vodič - poručuju iz Grada Pule.