Izbornik
Naslovnica Gradovi
Sastanak u Našicama

Usvojeno idejno rješenje Sportsko-rekreacijskog centra

Sastanak
Foto: Grad Našice

U Upravi Nexe d.d. održan je sastanak predstavnika te tvrtke, Grada Našica, Rukometnog kluba Nexe i arhitektonskog studija Dva arhitekta Zidarić Zagreb.

– S predsjednikom Uprave Nexe d.d. Ivanom Ergovićem te članovima Uprave Josipom i Stjepanom Ergovićem osobno sam prošao kroz teme Sportsko-rekreacijskog centra, NEXE Arene, kongresnog centra, lovačkog doma i izgradnje urbanih vila u Našicama. Grad Našice tom je prigodom usvojio arhitektonsko-urbanističko idejno rješenje Sportsko-rekreacijskog centra koje je izradio ured Dva arhitekta Zidarić, a koje će u potpunosti ispuniti zahtjeve unapređenja sportsko-rekreativnog života u Našicama i regiji – rekao je gradonačelnik Krešimir Kašuba.

GSKG kao upravitelj provodi natječaje za odabir izvođača radova, a zasad se radovi konstrukcijske obnove odvijaju na broju 17. Konstrukcijska pa energetska obnova Počinje obnova zgrada na Trgu žrtava fašizma koje su devastirane u potresu ZAHTJEVNO GRADILIŠTE Na prometnici Falaščak-Galgovo sanira se pet klizišta, a radove je obišla gradonačlenca Škrobot sa zamjenikom Burićem Zbog radova privremena regulacija prometa Uređuju se prometnice, most, pet klizišta i sustav javne odvodnje Prema akcijskom planu izgradit će se dva nova vrtića, temeljito obnoviti zgrada središnjeg Dječjeg vrtića Tratinčica, dogradit će se i opremiti tri zgrade osnovnih škola te će se obaviti energetska obnova jedne škole Dogradnja će biti najkompleksnija Za tri dječja vrtića i četiri škole čak 14,6 milijuna eura