Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
Najposjećenija manifestacija

Uz Ivanu Kindl i Opću opasnost završilo Ljeto na Zrinskom

1/2
Foto: Grad Koprivnica
Ljetno kino pod zvijezdama. Opća opasnost je u subotu, 17. kolovoza

Velikim koncertom popularne Opće opasnosti u subotu, 17. kolovoza, u 21 sat na pozornici u središtu Koprivnice završit će ovogodišnja, četvrta po redu manifestacija Ljeto na Zrinskom.

Koprivnički Komunalac predstavio rezultate poslovanja Od milijunskog minusa nakon prodaje plinskog biznisa do plusa u dvije godine

Prije toga, u petak u 21 sat u centru Koprivnice nastupa Ivana Kindl. Jedna od najpopularnijih manifestacija Ljeta na Zrinskom, iznimno posjećeno Kino pod zvijezdama u gradskom parku, sezonu ovaj tjedan završava dvama projekcijama: u utorak u 21 sat na rasporedu je crtić Štrumfovi – izgubljeno selo, a u četvrtak u 21 sat blockbuster Oceanovih osam (Ocean’s 8).

Ovogodišnje Ljeto na Zrinskom posjetiteljima je, tako, ponudilo čak 16 koncerata, desetak radionica za djecu, deset projekcija popularnih filmskih hitova, brojne pričaonice i rekreacijske programe u parku. U Gradu ne kriju zadovoljstvo iznimnom posjećenošću.

– Već sad mogu reći da je ovo najuspješnija godina, a pred nama je još tjedan dana do završnog koncerta Opće opasnosti u subotu. Bilo je i kiše, sezona je godišnjih odmora, ali posjećenost svih događaja iznimno je visoka. Imao sam prilike razgovarati s građanima i posjetiteljima, reakcije su iznimno pozitivne – osvrnuo se gradonačelnik Mišel Jakšić na Ljeto na Zrinskom. 

Ljetni radovi na infrastrukturi diljem grada Nova kanalizacija i odvodnja oborinskih voda