Izbornik
Naslovnica Gradovi Ivanec
DJEČJI VRTIĆ IVANČICE

Virtualni „Vrtić u kući“ za mališane i predškolce koji trenutačno ne idu u vrtić

1/2
Foto: Grad Ivanec
U želji da dobijemo povratnu informaciju o tome kako su djeca reagirala na sve ponuđeno, zamolili smo roditelje da nam povratno pošalju fotografije, dječje crteže, 3D uratke i sl. Od roditelja dobivamo lijepe informacije i mailove s pohvalama za takav način rada, kaže ravnateljica vrtića Milena Golubić

U aktualnoj epidemijskoj situaciji gradski Dječji vrtić Ivančice razradio je niz virtualnih sadržaja namijenjenih svojim malim polaznicima koji trenutačno ne polaze vrtić, izvijestili su iz Grada Ivanca.

MIPCRO U INVESTICIJI TEŠKOJ 2 MILijuna EURA Bivša hala VIS-a prerasta u moderni prodajni centar

Sadržaji su dostupni na web stranici Dječjeg vrtića - rubrika Vrtić u kući http://vrtic-ivancice.hr/naslovna/vrtic-u-kuci-2/

Riječ je o cijelom nizu aktivnosti koje tete odgajateljice i striček odgojitelj sami osmišljavaju, snimaju i u obliku videa svakodnevno objavljuju na svojim web stranicama.

- Ima tu svega - priča, pjesama, raznih igara, grafomotoričkih vježbi, izrade pojedinih predmeta od neoblikovanih materijala, predstava i drugih aktivnosti. Sve to naši odgojitelji objavljuju svakog jutra, uvijek novo, i to za mališane od 1 do 5 godina te za djecu - polaznike minimalnog programa (mala škola). Nadamo se da će ovi sadržaji pomoći djeci i roditeljima da lakše prebrode ove dane – poručuje ravnateljica vrtića Milena Golubić.

- U želji da dobijemo povratnu informaciju o tome kako su djeca reagirala na sve ponuđeno, zamolili smo roditelje da nam povratno pošalju fotografije, dječje crteže, 3D uratke i sl. Od roditelja dobivamo lijepe informacije i mailove s pohvalama za takav način rada – kaže M. Golubić.

Potres Područje grada Ivanca bez oštećenja na objektima i na infrastrukturi

I roditelji i kolektiv Vrtića željno očekuju povratak na uobičajeni režim rada ustanove (jasno, uz poštivanje propisanih mjera) pa se u vezi s time krajem ovog ili početkom idućeg mjeseca očekuje odluka Nacionalnog stožera civilne zaštite.