Prvo od tri "Gastro jutra na 1. katu i najlipšen markatu"
Za 16. prosinca najavljena je priprema pečenja od boškarina, a za 23. prosinac pogledajte kako se priprema prava domaća buzara od pedoča (dagnji)
U suorganizaciji Agencije za ruralni razvoj Istre (AZRRI), Udruženja obrtnika Pule, Turističke zajednice grada Pule i Tržnice d.o.o. Pula održana je manifestacija "Gastro jutra na 1. katu i najlipšen markatu" u edukacijskoj kuhinji KEYQ+ GASTRO PUNKT .
Vrsni kuhari pripremali su pljukance s umakom od kadulje i maslacem, sa sotteom od boškarina ili šugom od friških gljiva. Za 16. prosinca najavljena je priprema pečenja od boškarina, a za 23. prosinac pogledajte kako se priprema prava domaća buzara od pedoča (dagnji). Sva hrana besplatno se dijelila posjetiocima tržnice.