Izbornik
Naslovnica Gradovi Pula
Prvo od tri "Gastro jutra na 1. katu i najlipšen markatu"

Vrsni kuhari pripremali pljukance

1/18
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
Za 16. prosinca najavljena je priprema pečenja od boškarina, a za 23. prosinac pogledajte kako se priprema prava domaća buzara od pedoča (dagnji)

U suorganizaciji Agencije za ruralni razvoj Istre (AZRRI), Udruženja obrtnika Pule, Turističke zajednice grada Pule i Tržnice d.o.o. Pula održana je manifestacija "Gastro jutra na 1. katu i najlipšen markatu" u edukacijskoj kuhinji KEYQ+ GASTRO PUNKT .

Prosinac u Puli donosi četiri novogodišnja dočeka i vrhunski glazbeni program Posjetitelji će uživati u 170 događanja, a parkiranje na gradskim parkiralištima besplatno

Vrsni kuhari pripremali su pljukance s umakom od kadulje i maslacem, sa sotteom od boškarina ili šugom od friških gljiva. Za 16. prosinca najavljena je priprema pečenja od boškarina, a za 23. prosinac pogledajte kako se priprema prava domaća buzara od pedoča (dagnji). Sva hrana besplatno se dijelila posjetiocima tržnice.