Izbornik
Naslovnica Gradovi Vinkovci
Novčane naknade

Za 68 novorođenih Grad dao roditeljima po 2000 kuna

Vinkovci
Foto: Grad Vinkovci
Ove godine u gradskom proračunu za naknada za novorođenu djecu osigurali smo 700 tisuća kuna, a to je za otprilike 350 beba. Ako bude više, a nadamo se da hoće, mi ćemo to rebalansom proračuna povećati, rekao je Šokičić

Zamjenik gradonačelnika Vinkovaca Gabrijel Šokićić uručio je po 2000 kuna roditeljima 68 novorođenih beba u Vinkovcima koji su nakon rođenja djeteta podnijeli zahtjev za isplatu novčane naknade sukladno Socijalnom programu Grada Vinkovaca.

Novi CTG uređaj Donacija Grada Vinkovaca Bolnica dobila uređaj za praćenje blizanačkih trudnoća

– Ove godine u gradskom proračunu za naknada za novorođenu djecu osigurali smo 700 tisuća kuna, a to je za otprilike 350 beba. Ako bude više, a nadamo se da hoće, mi ćemo to rebalansom proračuna povećati – rekao je Šokičić.

Napomenuo je kako gradske vlasti ulažu znatna sredstva za potrebe koje imaju najmlađi stanovnici Vinkovaca. Podsjetio je kako su završili s energetskom obnovom dvaju vrtića, a pri kraju su radovi i na trećem. 

Poskupljenje vode Poskupljenje u Vinkovcima "Plaća Hrvatska, a voda skuplja nego u Njemačkoj" Općinski sud vratio se u Vinkovce Pravosudna reforma Vinkovci nakon četiri godine dobili Općinski sud