Izbornik
Naslovnica Gradovi Crikvenica
Potpisan ugovor

Za dvije godine dobivaju boćalište 'Gornji kraj'

boćalište
Foto: Igor Šoban/PIXSELL/Ilustracija
Na 1400 četvornih metara korisne površine, na crikveničkom predjelu poznatom pod nazivom Gornji kraj, bit će uređeno boćalište kojim će se, osim članova Boćarskog kluba "Gornji kraj", moći služiti i održavati natjecanja i drugi boćarski klubovi s područja Primorsko-goranske županije

U Crikvenici je potpisan ugovor o gradnji Sportsko-rekreacijskog centra u kojem će biti uređeno boćalište, a vrijednosti radova je 17 i pol milijuna kuna. Ugovor su potpisali, u ime investitora, Grada Crikvenice, crikvenički gradonačelnik Damir Rukavina i direktor tvrtke G.P.P. Mikić iz Omišlja Nikola Turčić, u ime izvoditelja radova.

psi Crikvenica 4 Pets Predzadnji vikend u rujnu rezerviran je za najveće njuške

Na 1400 četvornih metara korisne površine, na crikveničkom predjelu poznatom pod nazivom Gornji kraj, bit će uređeno boćalište kojim će se, osim članova Boćarskog kluba "Gornji kraj", moći služiti i održavati natjecanja i drugi boćarski klubovi s područja Primorsko-goranske županije.

U tom višenamjenskom objektu bit će uređene i društvene prostorije, prostor Mjesnog odbora Gornji kraj te prodavaonice. Sve će to poslužiti Crikveničanima iz tog dijela grada u kojem živi gotovo trećina građana od njih ukupno 11 tisuća.

Pripreme za početak gradnje ovog objekta trajale su više godina ponajviše zbog rješavanja imovinsko-pravnih pitanja vlasništva na zemljištu predviđenom za tu gradnju.

Radovi G.P.P-a Mikić počet će za najviše tri tjedna a bit će završeni za dvije godine, rečeno je pri potpisivanju ugovora.

U Crkivenci je pred završetkom gradnja Školske sportske dvorane Osnovne škole Zvonka Cara vrijedna 15 milijuna kuna, a priprema se veliki projektni zahvat tzv. aglomeracije čime će se trajno otkloniti problemi povezani s odvodnjom otpadnih voda na području Crikvenice, Selca i Novog Vinodolskog u što će biti uloženo 460 milijuna kuna.     

Crikvenica Bespovratna sredstva Potpisan 33 milijuna kuna vrijedan ugovor za dogradnju crikveničke luke