Izbornik
Naslovnica Gradovi Labin
labin

Zdravi đir u Sportskom centru Franko Mileta

Zdravi đir u Sportskom centru Franko Mileta
1/6
Foto: Grad Labin
Kako bi u većoj mjeri potaknuli interes mladih za zdravi stil življenja i bavljenje sportom održan je malonogometni turnir nogometnih klubova NK Rudar, NK Iskra, NK Rabac i NK Jedinstvo Omladinac

U okviru projekta Labin Zdravi grad u povodu obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti, već tradicionalno proteklog vikenda održani su sportski susreti pod nazivom "Zdravi đir". 

Kako bi u većoj mjeri potaknuli interes mladih za zdravi stil življenja i bavljenje sportom održan je malonogometni turnir nogometnih klubova NK Rudar, NK Iskra, NK Rabac i NK Jedinstvo Omladinac. Trijumfirali su članovi NK Rudara osvojivši 1. mjesto. NK Iskra osvojila je 2. mjesto i NK Rabac 3. mjesto.

Dani dječje radosti labin uveseljava najmlađe Započinju Dani dječje radosti

Košarkaški klubovi za osobe s invaliditetom iz Pazina i Kostrene odigrali su 40-minutnu utakmicu u invalidskim kolicima u kojoj je uspješnija bila ekipa iz Kostrene pobijedivši uvjerljivo Pazinjane s 24:4. Za KK Pazin igrali su članovi iz Pazina, Labina, Pule, Umaga i Kanfanara,  dok su za KK Kostrena igrali članovi iz Rijeke, Opatije, Matulja, Novog Vinodolskog i Čepić polja. 

U poluvremenu su s dvije izvedbe nastupile članice plesnog studija "Move me". 

Zdravi đir zajednički su organizirali Labin Zdravi grad i Sportska zajednica Grada Labina.

Grad Labin Svim petašima poklanjaju se micro:bit računala, a školama roboti