Izbornik
Naslovnica Općine Tkon 22 pregleda
Općina Tkon

Manifestacija Škraping dobitnik nagrade Simply the Best

Škraping Tkon
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Ovu nagradu za kvalitetu turističke ponude, kreativnost i inovativnost u razvoju turističkih proizvoda tijekom jednogodišnjeg razdoblja dodjeljuju UHPA - Udruga hrvatskih putničkih agencija i turistički časopis Way to Croatia

Projekt manifestacija Škraping dobitnik je godišnje nagrade Simply the Best u kategoriji Manifestacije - tematska događanja višednevnog trajanja, priopćili su iz Općine Tkon. Ovu nagradu za kvalitetu turističke ponude, kreativnost i inovativnost u razvoju turističkih proizvoda tijekom jednogodišnjeg razdoblja dodjeljuju UHPA - Udruga hrvatskih putničkih agencija i turistički časopis Way to Croatia.

Nagrada će se dodijeliti u četvrtak, 16. studenoga 2017. na prigodnoj svečanosti koja  će se u okviru 19. poslovno turističke burze PUT održati  u hotelu Park u Splitu. 

Manifestaciji Škraping ovom nagradom dodatno je potvrđen status top događanja na području Republike Hrvatske, ujedno ovom nagradom Tkon i otok Pasman stavljaju se uz bok najvećim turistickim sredistima u Hrvatskoj i dokazuju da imaju logistiku i infrastrukturu za organiziranje velikih događanja te je nagrada dodatni poticaj, ne samo za što boljom organizacijom i kvalitetom provođenja navedene manifestacije, već i za daljnji razvoj ukupnog turizma na području destinacije.

Ovom nagradom Škraping je prepoznat kao vrlo jasan primjer drugim destinacijama kako poboljšati predsezonu i na koji način prezentirati sveukupnu turističku ponudu.