Izbornik
Naslovnica Općine Čepin
Olujni vjetar zahvatio i Čepin

Stalna briga o hortikulturi i sadnja novih drvoreda za siguran okoliš u vremenskim nepogodama

Foto: Čepin
Djelatnici Komunalca Čepin nakon nevremena su cijeli dan bili terenu te po dojavama komunalnog redara Općine Čepin, ali i dojavama mještana, uspješno sanirali štete od nevremena

– Proteklih desetak godina Općina Čepin kontinuirano se brine o uređenju hortikulture i održavanju zelenih površina. To podrazumijeva i sadnju novog drveća, ali iznad svega redovno uklanjanje dotrajalog, za okolinu opasnog drveća i obrezivanje krošnji. Djelatnici Komunalca Čepin d.o.o su tijekom godina, osim ovakvog održavanja javnih površina, izlazili na teren i na zahtjev mještana koji su imali potrebu ukloniti opasno drveće na privatnim nekretninama. Kontinuirana briga rezultirala je ljepšim okolišem, ali ono najvažnije – sigurnim okolišem! Svjedoci smo toga osobito bili nedavno, kada je olujno nevrijeme poharalo i našu županiju. Štete na stambenim objektima su se dogodile, no na području općine nije bilo starog, trulog drveća koje bi nanijelo ozbiljnu materijalnu štetu ili ugrozilo život slučajnog prolaznika ili korisnika nekretnine – kažu u Općini Čepin.

Poticaj je to Općini, dodaju, da i dalje intenzivno radi na održavanju hortikulture, nadzoru postojećeg, ranije zasađenog drveća i sadnji novih drvoreda, za još ljepši i još sigurniji okoliš.

Djelatnici Komunalca Čepin nakon nevremena su cijeli dan bili terenu te po dojavama komunalnog redara Općine Čepin, ali i dojavama mještana, uspješno sanirali štete od nevremena koje su mještanima nastale na njihovim privatnim nekretninama. 

ČEPIN Čuvari tradicije ponosno se okupili na pokladnom jahanju Dražen Tonkovac Dražen Tonkovac Tristo novih obitelji našlo dom na području općine Čepin U Čepinu završen dvogodišnji projekt Zajedno u zajednici - za kvalitetniji život u Čepinu