Izbornik
Naslovnica Općine Tkon 27 pregleda
Najava Škrapinga

Turistička zajednica općine Tkon predstavila se na Biograd Boat Showu

Tkon
Foto: Turistička zajednica Općine Tkon
"Boat Show doživljaj", rezultirao je snažnom reputacijom susreta poslovnih ljudi, kao i brojnih posjetitelja koji manifestaciju doživljavaju kao odmor

Biograd Boat Show tradicionalno se održava u marini Kornati u Biogradu, jednoj od tri najveće marine na Jadranu. Tamo se tijekom godine održi preko 50 regata i manifestacija pri čemu marinu Kornati posjeti zavidan broj od 50.000 nautičara, što je čini jedinstvenom na Jadranu. Svakog dana sajma zalazak sunca označava kraj izlaganja i početak večernjeg programa, nudeći vrhunske ugostiteljske i zabavne sadržaje. Nastavljaju se u centru grada, nadomak marine, do kasnih sati.

Taj "Boat Show doživljaj", rezultirao je snažnom reputacijom susreta poslovnih ljudi, kao i brojnih posjetitelja koji manifestaciju doživljavaju kao odmor, poručuju iz Turističke zajednice Općine Tkon koja se ove godine predstavila u Biogradu s promidžbenim materijalima mjesta Tkona i Ugrinića te se najavio Škraping 2017. kao jedinstveni brend: Hrvatskog otočnog proizvoda nematerijalne baštine, a isto tako adventure turističkog proizvoda i promocije cijele Općine Tkon.