Izbornik
Naslovnica Vijesti Hrvatska
Turistička atrakcija

Čitatelji Lokalnog biraju ime za tri deve iz Đurđevca

Deve, Đurđevac
1/10
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Svoje prijedloge imena za mužjaka, majku i kći možete ostaviti u komentaru ispod članka. U dogovoru s Turističkom zajednicom grada Đurđevca izabrat ćemo desetak najboljih prijedloga među kojima će čitatelji Lokalnog.hr glasovanjem odabrati tri najbolja

Tri deve, jednogrbi mužjak te dvogrbe majka i kći, koje su prošlog tjedna specijalnim prijevozom iz Njemačke stigle u Đurđevac, još se uvijek nalaze u izolaciji na imanju u blizini grada, a u karanteni će biti do 10. prosinca kada će biti prebačene u nove nastambe podno Starog grada.

Do tada svi čitatelji portala Lokalni.hr mogu sudjelovati u odabiru imena za ove egzotične životinje, a svoje prijedloge imena za mužjaka, majku i kći možete ostaviti u komentaru ispod članka. U dogovoru s Turističkom zajednicom grada Đurđevca izabrat ćemo desetak najboljih prijedloga među kojima će čitatelji Lokalnog.hr glasovanjem odabrati tri najbolja.

Tražimo ime za mužjaka, koji je u Hrvatsku doputovao pod imenom Sam, ženku, koja trenutno nosi ime Hilo, i mladunče koja se sada zove Haifa.