Izbornik
Naslovnica Vijesti Hrvatska
KARLOVAČKA BICIKLIJADA

'Ovogodišnja je poruka '67 je previše' i sudionici će na staru i cilju biciklijade moći potpisati peticiju na tu temu'

Foto: Snježana Bičak
Očekujemo, kao i svake godine da se u Karlovcu, Dugoj Resi i Vrhovcu kod Ozalj na biciklijadu uključi oko 3000 do 3500 građana

Ovogodišnja 26. biciklijada, jedna od najvećih u Hrvatskoj koju na 1. svibanj organizira Saveza samostalnih sindikata Karlovačke županije, nosi poruku '67 je previše'.

Počeli Dani Međimurske županije Od BIMEP-a i polumaratona Zrinskih do odavanja počasti Petru i Franu Krsti

- Očekujemo, kao i svake godine da se u Karlovcu, Dugoj Resi i Vrhovcu kod Ozalj na biciklijadu uključi oko 3000 do 3500 građana koji će voziti do kupališta Grdun, na Dobri kod Karlovca gd je je organizirano druženje uz vojnički grah, pivo, sokove, nastup benda. Tamo će podijeliti i bicikle sudionicima koji ih osvoje. Ovogodišnja je poruka '67 je previše' i sudionici će na staru i cilju biciklijade moći potpisati peticiju na tu temu. Dosadašnji odaziv na peticiju u Karlovačkoj županiji je iznimno velik jer svi shvaćaju da je raditi do 67 godine za većinu nemoguće – kazao je Nikola Badovinac, županijski povjerenik SSSH. Zahvalio je Karlovačkoj banci koja je suorganizacitor biciklijade i koja je osigurala majice za vozače i poklon bicikle i bez koje sindikat sam ne bi mogao organizirati biciklijadu.