Izbornik
Naslovnica Vijesti Hrvatska
Bjelovar, Fužine i Novi Vinodolski već ispratili 2016.

Točno u podne proslavili Novu puštanjem balona s ispisanim željama

Doček Nove godine u podne u Fužinama
1/10
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
U Fužinama je Novu godinu dočekalo desetak tisuća mještana i posjetitelja, u Novom Vinodolskom na ulicama je bila oko sedam tisuća ljud, a na bjelovarskom središenjm gradskom trgu najviše su se veselili mališani

Novljani su, zajedno sa svojim turistima i posjetiteljima, susjedima iz okolnih vinodolskih mjesta, točno u podne nazdravili Novoj 2017. godini. Bila je to već tradicionalna "Zdravica Novoj 2017." što se redovito organizira na središnjem novljanskom Trgu Ivana Mažuranića.

Grad Novi Vinodolski i Turistička zajednica i ovaj put ponudili su kvalitetan izbor eno-gastro specijaliteta, što je bilo i očekivano zna li se da su u suorganizaciji bučne i raspjevane podnevne zdravice sudjelovala i dva domaća lovačka društva "Košutnjak" i "Gradina" i udruga vinara "Ružica Vinodola". Nudio se lovački gulaš i kuhano vino u suvenir-šalici.

Domaćini su se pobrinuli i za najmlađe pa je za njih upriličena "Dječja zdravica Novoj 2017." i besplatna vožnja novogodišnjim vlakićem.

Mališane posjetio Djed Božićnjak

Prema procjeni organizatora u podnevnoj "Zdravici novoj 2017." sudjelovalo je oko sedam tisuća žitelja Novog Vinodolskog, turista i izletnika.

Doček Nove godine točno u podne u Fužinama se slavi već tradicionalno 17 godina. Desetak tisuća posjetitelja i mještana su pustili u zrak nekoliko tisuća balona s ispisanim novogodišnjim željama.

I Bjelovarčani su u podne ušli u Novu godinu. Nakon što se pršle godine dječji doček pokazao kao pun pogodak, Bjelovar je i ove godine organizirao doček u podne, a veselje, ples i dobro raspoloženje zavladalo je na središnjem gradskom trgu. Mališane je dolaskom iznenadio i Djed Božićnjak koji ih je dodatno razveselio slatkišima.